JAK UPÉCT SKVĚLÝ CHLEBA
Pečení chleba z chlebové směsi Chléb Pernerka je snadné. Stačí vybranou směs smíchat s 380 ml vody, nechat vykynout alespoň 30 minut a dát péct do trouby vyhřáté na 210 °C na 45–60 minut. Po vytažení z trouby budete mít krásně voňavý chléb s křupavou kůrkou a vláčnou střídou.
Chléb Pernerka si můžete upéct také v domácí pekárně, do které nalijete 380 ml vlažné vody, vysypete obsah sáčku a zvolíte program "Základní" s délkou trvání 3 hodiny a více.
SLOŽENÍ
Špaldová celozrnná mouka hladká, slunečnicové semínko 12 %, pšeničná mouka hladká, jedlá sůl, sušené pekařské droždí, drcený kmín, cukr, kyselina askorbová. Výrobek obsahuje lepek. Může obsahovat stopy mléka. Uchovávejte v suchu a chraňte před přímým slunečním zářením. Hmotnost 1 balení: 500 g. Uvedená cena je cenou za balení 6 ks, tedy 6 x 500 g vč. DPH (cena 1 balení 500 g: 35,90 Kč vč. DPH).
JAK CHLÉB PERNERKA HODNOTÍ ZÁKAZNÍCI?
Průměrné výživové hodnoty ve 100 g jedlého podílu: |
|
Energetická hodnota: |
1727 kJ / 412 kcal |
Tuky / z toho nasycené mastné kyseliny: |
8,2 g / 1,0 g |
Sacharidy / z toho cukry: |
63 g / 2,8 g |
Vláknina: |
14 g |
Bílkoviny: |
15 g |
Sůl: |
2,4 g |
Výrobce:
KÁVOVINY akciová společnost
Jana Palacha 515, Zelené Předměstí, 530 02 Pardubice, Česká republika
Jméno značky: | PERNERKA |
---|---|
Kategorie: | Chlebové směsi |
Hmotnost: | 3 kg |
Pernerku pro Vás meleme ve vlastním Mlýnu Perner, jehož historie sahá až do roku 1420, a který je v současnosti nejmoderněji vybaveným mlýnem v České republice. Celozrnné mouky jsou mlety v srdci Českého ráje na unikátní mlecí technologii, která jako jediná na tuzemském trhu umí celozrnné mouky umlít na granulaci mouky hladké, přičemž výrazně méně poškozuje škrobové zrno. Díky tomu získává Pernerka lepší pečicí vlastnosti a také nutriční hodnoty. Vy si tak můžete vychutnat opravdu dokonalé výsledky z pečení.