NA CO SE HODÍ
Hladká pšeničná mouka je oblíbenou surovinou při přípravě housek, croissantů, koláčů, vaflí, koblih, palačinek, lívanců, dortů, muffinů, cukroví a dalších pokrmů. Je vhodná k zahušťování polévek či omáček a lze ji zkombinovat i s jinými typy pšeničných a nepšeničných mouk.
O PŠENICI
Archeologické nálezy dokládají pěstování pšenice jednozrnky na území Íránu již 6 000 let př. n. l. Na území České republiky se objevila pšenice setá 5000 let př. n. l. Pšenici na výrobu našich mouk odebíráme od ověřených pěstitelů v České republice.
Průměrné výživové hodnoty ve 100 g jedlého podílu: |
|
Energetická hodnota: |
1514 kJ / 357 kcal |
Tuky / z toho nasycené mastné kyseliny: |
1,1 / 0,6 g |
Sacharidy / z toho cukry: |
72,4 / 0,9 g |
Bílkoviny: |
12,5 g |
Sůl: |
0 g |
Vláknina: |
3,7 |
Složení: 100% pšeničná mouka hladká
Výrobek obsahuje lepek.
Země původu: Česká republika
Uchovávejte v suchu a chraňte před přímým slunečním zářením.
Mouka je určena k tepelné úpravě.
Hmotnost balení: 1 kg. Uvedená cena je cenou za 1 kg vč. DPH.
Jméno značky: | PERNERKA |
---|---|
Kategorie: | Naše mouky |
Hmotnost: | 1 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pernerku pro Vás meleme ve vlastním Mlýnu Perner, jehož historie sahá až do roku 1420, a který je v současnosti nejmoderněji vybaveným mlýnem v České republice. Celozrnné mouky jsou mlety v srdci Českého ráje na unikátní mlecí technologii, která jako jediná na tuzemském trhu umí celozrnné mouky umlít na granulaci mouky hladké, přičemž výrazně méně poškozuje škrobové zrno. Díky tomu získává Pernerka lepší pečicí vlastnosti a také nutriční hodnoty. Vy si tak můžete vychutnat opravdu dokonalé výsledky z pečení.